Onze
blogs
Wij zijn dol op keukens en -al zeggen we het zelf- we hebben er al heel wat jaartjes ervaring mee. Daarom delen we graag onze kennis met je. Dat doen we door onze blogs. Je vindt er handige tips over het gebruik van keukenapparatuur, we presenteren je de nieuwste snufjes en leggen je graag uit wat nou precies die verschillen zijn tussen het ene en het andere apparaat.
Waarom een ATAG Kookplaat ?
Het Gebruik en de Voordelen van een ATAG Kookplaat met Celsius Cooking en Elevate Kookveld Afzuiging ATAG staat al jarenlang bekend om zijn innovatieve keukenapparatuur, en de ATAG...
Lees meerDe deksels van Energie: Hoeveel bespaar je op Inductie met een deksel?
Koken op inductie is niet alleen snel en efficiënt, maar het kan ook een aanzienlijke hoeveelheid energie besparen, vooral als je wat eenvoudige aanpassingen maakt in je kookroutine....
Lees meerNieuwbouwhuis? Nieuwe keuken!
Als je een nieuwbouw huis koopt komt er veel op je af. Sommige kopers zien...
Lees meerExplainer: De meest voorkomende ovenstanden
Er zijn verschillende ovenstanden en combinaties beschikbaar in moderne ovens, elk met specifieke functies. We...
Lees meerExplainer: Siemens Variospeed
Siemens VarioSpeed is een geavanceerde functie die beschikbaar is op bepaalde modellen vaatwassers van Siemens....
Lees meer5x de verschillen tussen Low frost en No Frost Vriezers
Vroeger moest je het vriesgedeelte van je koel-vries combinatie regelmatig ontdooien. Niet het meest leuke...
Lees meerUitgelicht: de TwistPad van NEFF – een revolutie in kooktechnologie
In de wereld van keukenapparatuur en -technologie is innovatie altijd een belangrijke drijfveer geweest. Fabrikanten...
Lees meer